reklama 11A

Jezdce Prague Lions čeká druhé kolo Global Champions. Hostí ho Madrid

ikonka

Blíží se druhé kolo parkurové série Global Champions s ročníkem 2021. Odstartuje v pátek 21. května na kolbišti madridského areálu Club de Campo Villa. Očekává se účast nejlepších jezdců a koní světa, včetně členů týmu Prague Lions.
17.05.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Niels Bruynseels, Marc Houtzager a Sergio Alvarez Moya, to je trojice reprezentantů družstva Prague Lions, která se během předposledního květnového víkendu představí v Madridu při druhém kole série Global Champions.
 
První kolo týmové soutěže Global Champions League je na programu v pátek 21. května a jeho překážky budou dosahovat výšky do 155 centimetrů. Druhé se pak odehraje v sobotu odpoledne na stejné obtížnosti.
 
Podvečer pak bude patřit soutěži Grand Prix Madrid s překážkami do 160 centimetrů. Její začátek je stanoven na 18:45 tamního času. Na soupiskách pro madridský mítink jsou samá zvučná jména. Vedle Pražského lva Nielse Bruynseelse, který si při prvním letošním kole v Dauhá zajistil vítězstvím postup do pražské Super Grand Prix, najdeme mezi účastníky třeba úřadujícího mistra Evropy a vítěze Velké ceny Madridu 2019 Martina Fuchse (na snímku), olympijského vítěze Erica Lamaze (CAN), členy zlatého týmu z olympiády v Londýně Bena Mahera a Scotta Brashe nebo silnou německou sestavu Christan Ahlmann, Daniel Deusser a Marcus Ehning.
 
Chybět nebudou francouzští jezdci Kevin Staut, Simon Delestre, Julien Epaillard či Penelope Leprevost. Z Belgie dorazí Pieter Devos a Jerome Guery a v irských barvách pojede Bertram Allen či Cian O´Connor. 
 
Kromě vrcholů v podobě soutěže týmů a Velké ceny nabízí rozpis závodů ještě tři rámcové soutěže včetně nedělní stopadesátky s rozeskakováním.
 
Kompletní soupisku jezdců najdete ZDE. Všechny detaily včetně programu jsou na webu Global Champions.
 
Zdroj: Press news Global Champions
 
Foto: Stefano Grasso / LGCT



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE