reklama 11C

Prague Lions po úvodu GCL v Madridu patnáctí. Vedou Shanghai Swans

ikonka

Pouze dvě družstva dokončila úvodní část Global Champions League v Madridu bez chyb na překážkách. Nulu si udrželi jen Shanghai Swans, jeden trestný bod pak inkasovali domácí Madrid in Motions. Prague Lions jsou průběžně patnáctí s 18 trestnými body.
21.05.2021 22:19  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Pražští lvi inkasovali v páteční soutěži GCL v Madridu shodně po 9 trestných bodech a do sobotní druhé části týmové soutěže budou nastupovat z patnácté pozice. Španěl Sergio Alvarez Moya startoval na dvanáctiletém valachovi Valdocco des Caps, Nizozemec Marc Houtzager sedlal třináctiletou klisnu Sterrehof´s Dante N.O.P.
 
Častěji chybovala i celá řada dalších celků, dvouciferný počet trestných bodů jich mělo hned deset. Nejlepší výkon ze všech předvedli Shanghai Swans, které reprezentovali Němec Christian Ahlmann na dvanáctiletém hřebci Také A Chance on me Z a Rakušan Max Kühner s jedenáctiletou klisnou Vancouver Dreams.
 
Jako jediní nezaznamenali žádnou penalizaci, byť bez chyb na překážkách dokončil i tým Madrid in Motion. Eric van der Vleuten na patnáctileté klisně Wunschkind však obdržel jeden trestný bod za překročení stanoveného času. Maikel van der Vleuten předvedl s jedenáctiletým valachem Beauville Z čistou jízdu.
 
Před sobotním druhým kolem madridské soutěže GCL jsou třetí London Knights, za které startoval Martin Fuchs s desetiletým Connerem a Ben Maher s legendárním valachem Explosion W, jemuž je letos již dvanáct. Ten parkurem doslova prolétl v čase 67,95 sekundy, jenže bodové konto zatížil po jedné chybě čtyřmi trestnými body. Pět bodů mají pátí Monaco Aces, devět pak šesti Doha Falcons. 
 
Shodně po dvanácti bodech mají Cascais Charms, Scandinavian Vikings, Miami Celtics a Paris Panthers. O bod více pak inkasovali Berlin Eagles a New York Empire. Před Prague Lions jsou ještě se čtrnácti body Cannes Stars a s patnácti Hamburg Giants. Poslední místo zaujímají zatím St Tropez Pirates s rovnými dvaceti body.
 
Sobotní druhé kolo GCL, které začne od 15:20 hodin, bude živě přenášet Česká televize na svém sportovním webu. V 18:45 hodin by měl nastoupit do parkuru první účastník Grand Prix LGCT. Sledovat ji bude možné na stanici Eurosport 1.  
 
Živé přenosy všech soutěží této světové parkurové série jsou dostupné prostřednictvím internetové Global Champions TV, avšak od letošního roku jsou pouze pro registrované uživatele za poplatek, který začíná od 60 eur za rok, příp. 10 eur za měsíc.
 
Foto Stefano Grasso/LGCT



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE