reklama 11D

GCL pokračuje v Madridu. Prague Lions nastoupí šestí. Sobota živě v ČT

ikonka

Světová parkurová série Global Champions pokračuje druhým kolem ve španělském Madridu. V pátek od 18:15 proběhne první část týmové GCL, v níž nastoupí za Prague Lions Sergio Alvarez Moya a Marc Houtzager. Sobotní vrchol nabídne živě web ČT Sport.
21.05.2021 09:23  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Start Global Champions League v Madridu je naplánován na pátek 21. května od 18:15 hodin. Do dvoukolové soutěže nastoupí opět šestnáct týmů, včetně zástupců Prague Lions, jimiž jsou tentokrát Španěl Sergio Alvarez Moya na dvanáctiletém valachovi Valdocco des Caps a Nizozemec Marc Houtzager v sedle třináctileté klisny Sterrehof´s Dante N.O.P. Startovat budou jako šestý celek v pořadí, tzn. ve startovní listině zaujímají 11. a 12. řádek.
 
Sobotní druhé kolo, které začne od 15:20 hodin, bude živě přenášet Česká televize na svém sportovním webu. V 18:45 hodin by měl nastoupit do parkuru první účastník Grand Prix LGCT. Z této vrcholné soutěže jednotlivců přinese ČT Sport půlhodinový sestřih, a to ve čtvrtek 27. května od 11:30 hodin. Předcházet mu bude o 30 minut dříve výběr toho nejlepšího z GCL. 
 
Pravidelné 45minutové sumáře z Global Champions League a Longines Global Champions Tour by v letošní sezoně měla pravidelně nabízet také stanice Nova Sport. Krátké zpravodajské televizní reportáže bude připravovat také EquiTV.cz. 
 
Živé přenosy všech soutěží této světové parkurové série jsou dostupné prostřednictvím internetové Global Champions TV, avšak od letošního roku jsou pouze pro registrované uživatele za poplatek, který začíná od 60 eur za rok, příp. 10 eur za měsíc. 
 
Šestnáctikolová túra bude po mítinku v Madridu pokračovat hned v následujícím týdnu, kdy se bude konat třetí mítink ve francouzském Ramatuelle u Saint Tropez. Dalšími zastávkami jsou Valkenswaard, Stockholm, Paříž, Monako, Berlín, Londýn, znovu Valkenswaard, dále pak Hamburk, Řím, Mexiko City, New York, Šanghaj a vrcholem bude v druhé polovině listopadu galashow světového parkuru GC Prague Playoffs v libeňské O2 areně. 
 
Foto: David Hovráth / CET



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE