reklama 11B

Obrazem: Těžké parkury a překvapivý vítěz Global Champions v Madridu

ikonka

Club de Campo Villa de Madrid hostil ve dnech 21. až 23. května druhé kolo parkurové série Global Champions. V GCL se z prvenství radovali Christian Ahlmann a Max Kühner z týmu Shanghai Swans, LGCT vyhrál Olivier Robert. Nahlédněte do fotogalerie!
24.05.2021 17:51  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Málokdy se stává, že nulu na bodovém kontě v Global Champions League udrží jediný tým. V Madridu se to podařilo Shanghai Swans, v jejichž barvách startovali Christian Ahlmann a Max Kühner.
 
To, že si olympijský stavitel Santiago Varela Ullastres připravil pro účastníky Global Champions v Madridu kurzy na opravdu maximální možné obtížnosti, dokazuje skutečnost, že základní parkur Longines Grand Prix překonaly bez penalizace jen dvě dvojice.
 
Scotta Brashe na dvanáctiletém valachovi Hello Jefferson překonal v rozeskakování Olivier Robert v sedle Vivaldiho des Meneaux. V cíli měl čas o dvě a půl sekundy rychlejší. „Scott byl rychlý, ale ne tak rychlý jako obvykle,“ prohlásil možná trochu překvapivý vítěz.
 
Šestnáctikolová túra bude po mítinku v Madridu pokračovat hned v následujícím týdnu, kdy se bude konat třetí mítink ve francouzském Ramatuelle u Saint Tropez. Dalšími zastávkami jsou Valkenswaard, Stockholm, Paříž, Monako, Berlín, Londýn, znovu Valkenswaard, dále pak Hamburk, Řím, Mexiko City, New York, Šanghaj a vrcholem bude v druhé polovině listopadu galashow světového parkuru GC Prague Playoffs v libeňské O2 areně.
 
Foto: Stefano Grasso/LGCT



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE