reklama 11A

Nedělní závěr GC v Madridu pro Zanotelliho. Triumfoval s Obora´s Chloe

ikonka

Mezinárodní skokové závody CSI5* v rámci Global Champions v Madridu uzavřel nedělní parkur s výškou překážek do 150 centimetrů. V něm zvítězil Brazilec Marlon Módolo Zanotelli s desetiletou klisnou českého chovu Obora´s Chloe.
24.05.2021 09:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Celkem jedenáct dvojic se utkalo v rozeskakování nedělní soutěže CSI5* v Madridu s překážkami vysokými do 150 centimetrů. 
 
Šest z nich zopakovalo bezchybný výkon, avšak jen jedna dokončila zkrácený kurz v čase kratším než 40 sekund, konkrétně o tři setiny. Tvořil jí brazilský jezdec Marlon Módolo Zanotelli s desetiletou klisnou Obora´s Chloe po Chacco-Blue z matky Alina po Lacapo. Již ze jména klisny je asi každému jasné, že se jedná o produkt českého chovu – konkrétně z hřebčína Obora u Třeboně. 
 
„Klisna byla první den druhá a dnes zvítězila, takže co bych mohl od koně žádat víc. Je úžasné mít tuto atmosféru zpět, hodně nám chyběla. Pro jezdce to byly fantastické závody, mítinky v Madridu patří mezi mé oblíbené,“ spokojeně konstatoval vítěz. 
 

Psali jsme: Boj o postup do Playoffs v Praze. V Madridu se radoval Francouz Robert

 
Druhé místo obsadil Francouz Kevin Staut na dvanáctileté klisně Visconti du Telman, jehož čas byl 40,29 sekundy. Třetí místo vybojoval Němec Marcus Ehning v sedle osmnáctiletého valacha Misanto Pret A Tour. Ten projel cílem v čase 40,80. 
 
Série Global Champions se nyní přesouvá do francouzského Ramatuelle u Saint Tropez, kde by v týmu Pražských lvů neměla chybět ani česká reprezentantka Anna Kellnerová. 
 
Foto: Stefano Grasso/LGCT



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE