reklama 11C

Shanghai Swans opět výborní. Prague Lions v St. Tropez zatím dvanáctí

ikonka

První část třetího kola Global Champions League proběhla v Saint Tropez ve čtvrtek 27. května. Do sobotního vyvrcholení týmové soutěže postupují bez penalizace dva týmy – Shanghai Swans a Valkenswaard United. Prague Lions mají 12 trestných bodů.
27.05.2021 21:14  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Sergio Alvarez Moya s třináctiletým valachem Alamem dokončil čtvrteční parkur GCL v Saint Tropez bez penalizace. Anna Kellnerová s Catch Me If You Can OLD bohužel přivezla do cíle 12 trestných bodů a stejnou číslovku má i průběžné pořadí před sobotní druhou částí soutěže. 
 
Osvědčená dvojka Christian Ahlmann a Max Kühner z týmu Shanghai Swans potvrdila své kvality a po vítězství v Madridu směřují k dalšímu triumfu. Němec Ahlmann s desetiletým hřebcem Solid Gold Z i Rakušan Kühner v sedle taktéž desetiletého hřebce Eic Caleo nezaznamenali žádný trestný bod a díky lepšímu součtu časů se ujali vedení. 
 
Druzí jsou taktéž s nulou na bodovém kontě Valkenswaard United, kteří měli čas jen o dvě sekundy delší. Za tento celek startovali Peder Fredricson se zkušeným patnáctiletým valachem H&M All In a Edwina Tops-Alexander na třináctileté klisně Identity Vitseroel. 
 
Na dalších místech následuje hned pět družstev se čtyřmi trestnými body: New York Empire, Scandinavian Vikings, Monaco Aces, Madrid In Motion a Doha Falcons. O chybu navíc pak mají London Knights, Paris Panthers, Berlin Eagles a Miami Celtics. Za Pražskými lvy jsou ještě se 17 body St. Tropez Pirates a Hamburg Giants, 25 trestných bodů mají Cannes Stars a vyloučen byl tým Cascais Charms. 
 
Druhé kolo soutěže Global Champions League v St. Tropez je na programu v sobotu od 14:00 hodin, v 17:25 hodin pak bude následovat Longines Global Champions Tour Grand Prix, v níž se rozhodne o třetím postupujícím do Super Grand Prix v rámci GC Playoffs v pražské O2 areně, která se uskuteční na konci sezony, konkrétně v sobotu 20. listopadu. 
 
Foto: Stefano Grasso / GCL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE