reklama 11D

Parkuroví koně již letí do Tokia. Nastoupili ukázkově, hlásí jezdci

ikonka

Právě v těchto chvílích jsou koně české parkurové reprezentace společně s dalšími skokany na cestě z belgického Lutycho do Tokia. Jezdci své svěřence doprovodili až do přepravních kontejnerů, v nichž cestují. Nastoupili prý ukázkově.
26.07.2021 07:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
PRÁVĚ TEĎ
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

Pondělní odlet koní do Tokia byl naplánován na 45 minuto po půlnoci, nakládání tak probíhalo již v neděli v pozdních večerních hodinách. 
 
Aleš Opatrný, Kamil Papoušek a Ondřej Zvára si zavedli své svěřence až do přepravních kontejnerů, v nichž letí. Annu Kellnerovou zastoupila ošetřovatelka jejích koní Kateřina Krpelová, která je se všemi koňmi přímo na palubě. 
 

Psali jsme: S koňmi v oblacích. Kateřina Krpelová jim dělá v letadle společnost

 
Zatímco koně mají, vč. cca devadesátiminutového mezipřistání v Dubaji pro doplnění paliva a výměnu posádky, velkou část cesty do dějiště olympijských her za sebou, jezdci se přemísťují do Prahy, odkud společně odletí v pondělí odpoledne.
 
Foto: se souhlasem Kateřiny Krpelové
 

0




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE