reklama 11A

Český parkurový tým je na cestě do Tokia. Koně již na ně čekají

ikonka

Parkuroví jezdci Anna Kellnerová, Aleš Opatrný, Kamil Papoušek a Ondřej Zvára společně s šéfkou ekipy Markétou Šveňkovou, týmovou trenérkou Jessicou Kürten a dalšími členy výpravy jsou již na cestě do dějiště olympijských her v Tokiu.
27.07.2021 14:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
PRÁVĚ TEĎ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Zatímco jezdce nyní čeká ještě mnohahodinový let do Tokia, jejich koňští svěřenci na místo již dorazili a dle informací od ošetřovatelky Kateřiny Krpelové zvládli všichni let v pořádku a odpočívají. 
 
Na aklimatizaci mají celý týden, neboť první kolo soutěže jednotlivců se uskuteční v úterý 3. srpna od 19:00 hodin tamního času, tj. od 12:00 SELČ. Pokud vše půjde podle plánu, tak by v této soutěži měli odstartovat Anna Kellnerová s Catch Me If You Can Old, Aleš Opatrný s Forewerem a Kamil Papoušek s Warnessem. 
 

Psali jsme: Parkuroví koně již letí do Tokia. Nastoupili ukázkově, hlásí jezdci

 
Ondřej Zvára s Cento Lanem Arcus by měl nastoupit do prvního kola týmové soutěže, která začíná v pátek 6. srpna. Jaké dvě dvojice jej doplní, to se rozhodne definitivně až po soutěži jednotlivců. Změny však nejsou zcela vyloučeny ani pro úvodní část olympijského závodu a týmová trenérka Jessica Kürten bude v následujících dnech pečlivě sledovat všechny naše jezdce a koně při trénincích, aby odstartovali za všech okolností ti, kteří budou v TOP formě.
 
Foto: se souhlasem Markéty Šveňkové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE