reklama 11C

Čeští olympionici dostali jako vzpomínku na Tokio parkurové překážky

ikonka

Krásné překvapení si přichystal pro české jezdce, kteří startovali na olympijských hrách v Tokiu, Jiří Kubias. „Jejich výkony mě dojaly, a tak jsem jim jako vzpomínku na olympiádu vyrobil parkurové překážky s jejich jmény,“ uvedl dárce.
04.11.2021 08:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Parkuroví jezdci Anna Kellnerová, Aleš Opatrný, Kamil Papoušek, Ondřej Zvára, ale i reprezentanti ve všestrannosti Miloslav Příhoda a Miroslav Trunda převzali v uplynulých dnech od Jiřího Kubiase netradiční dárky v podobě jedné velké a tří malých parkurových překážek v olympijských barvách.
 
„Když jsem sledoval výkony našich jezdců na olympijských hrách v Tokiu, tak mě to samozřejmě jako správného vlastence nadchlo a říkal jsem si, že bych je mohlo nějak ocenit a věnovat jim trvalejší vzpomínku na tuto historickou sportovní událost. Jelikož vyrábím parkurové překážky, tak to bylo pro mě jednoduché,“ vypráví Jiří Kubias.
 
Každý z reprezentantů ovšem nedostal jen jednu překážku, ale rovnou čtyři. Tři ovšem jsou v miniaturním provedení. „Za každým sportovcem stojí celá řada lidí, kteří se zasloužili o to, aby kůň a jezdec mohli na takové akci startovat. Proto jsem vyrobil ještě tři malé překážky v rozměrech, které děláme pro králíky. Miniatury dostali nejen jezdci, ale i ošetřovatelé koní a jejich majitelé,“ upřesňuje autor. „Když k nim někdo přijede na návštěvu a uvidí tyto skoky, tak hned bude vědět, že navštívil olympionika,“ dodává s úsměvem Jiří Kubias.
 
Foto: poskytli Anna Kellnerová, Aleš Opatrný, Kamil Papoušek, Ondřej Zvára, Miloslav Příhoda a Miroslav Trunda, se souhlasem Jiřího Kubiase



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE