reklama 11C

V Tokiu startuje parajezdectví. Český kůň Fredy prošel re-inspekcí

ikonka

Ve čtvrtek 26. srpna startuje jezdecká část paralympijských her v Tokiu. Od 9:00 hodin středoevropského letního času probíhá test jednotlivců Grade II, po němž následuje Grade IV. Češka Anastasja Vištalová vstoupí do závodu v pátek ráno.
26.08.2021 09:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
PRÁVĚ TEĎ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Kondiční zkoušky pro všechny koně, kteří se účastní paradrezurních soutěží v Tokiu, probíhaly již ve čtvrtek ráno. V české výpravě vládla v tento den mírná nervozita kvůli lehké zdravotní indispozici koně Anastasji Vištalové Sterngreifera, kterému všichni říkají Fredy.
 
„Těsně před vlastní inspekcí došlo při rozcvičování k poranění levé hrudní končetiny Sterngreifera a vzhledem ke zdravotní indispozici šel na rekondiční zkoušku v pátek v 9:00 hodin ráno. Tu bez problémů úspěšně absolvoval,“ uvedl veterinární lékař české ekipy, MVDr. Petr Přikryl. 
 
Anastasja Vištalová tak bude moci v pátek do testu jednotlivců v kategorii Grade I nastouit. Na programu je od 16:00 hodin místního času, což je v 9:00 hodin v České republice.
 

Psali jsme: Finále v Tokiu by byl splněný sportovní sen, říká Anastasja Vištalová

 
Pro všech pět skupin jednotlivců se jedná o samostatně hodnocené soutěže a budou tak po nich známí první medailisté. 
 
S českou reprezentantkou Anastasjou Vištalovou se v průběhu čtvrtka telefonicky spojíme a přineseme vám nejaktuálnější informace přímo z místa dění.
 
Foto: poskytl Petr Přikryl



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE