reklama 11B

Vištalová a Sterngreifer dokončili v Tokiu páteční test s bezmála 67 %

ikonka

Česká paradrezurní reprezentantka má za sebou start v pátečním Individual Testu při paralympijských hrách v Tokiu. Úlohu dokončila v sedle s patnáctiletým oldenburským valachem Sterngreiferem s výsledkem 66,964 %.
27.08.2021 10:40  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
PRÁVĚ TEĎ
| FANCLUB
reklama 12D

 
„Budu velmi spokojená, pokud se mi podaří zajet takový výsledek, na který budu pyšná nejen já sama, ale i můj tým. Pokud by se mi podařilo znovu zopakovat to elitní skóre nad 70 %, tak budu více než nadšená,“ s tímto cílem odjížděla Anastasja Vištalová do Tokia na své druhé paralmypijské hry.
 

Psali jsme: Vištalová: Podpora, jaká je mezi jezdci v Tokiu, se jen tak nevidí

 
„Absolutním splněním velkého sportovního snu by byla finálová účast ve freestylu pro nejlepších osm dvojic,“ dodala. Tento sen se jí pravděpodobně nesplní, neboť po polovině soutěže figurovala s 66,964 % na sedmé příčce. Přesto dle úsměvu na tváři krátce po dojetí úlohy byla se svým výkonem spokojena. Na její dojmy se v závěru sportovního dne, kdy již budou známy výsledky soutěže, samozřejmě zeptáme!
 
Další podrobnosti připravujeme!
 
Foto: FEI / Liz Gregg
Zdroj: oficiální fotobanka FEI
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE