reklama 11B

V Hamburku proběhne LGCT i tradiční skokové derby

Parkurový svátek má před sebou severoněmecké město Hamburk. Ve dnech 4. – 8. května tam proběhne jednak páté kolo Longines Global Champions Tour, ale také tradiční hamburské derby. Přislíbena je účast světové parkurové elity.
03.05.2016 13:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
V soupiskách pro LGCT v Hamburgu nechybí světová jednička Simon Delestre. Foto: FEI
 
Ve středu 4. května začnou v Hamburku další závody série Longines Global Champions Tour. Diváky však kromě Velké cenysoutěže týmu Global Champions League čeká i pověstné hamburské derby. 
 
Stejně jako v případě dalších mítinků LGCT, také Hamburk táhne nejlepší skokany ze světové elity. Pořadatelská země pochopitelně největší a velice silné zastoupení. Na jejich soupisce je lídr bodování LGCT Christian Ahlmann, stejně jako Ludger Beerbaum, Daniel Deusser, Marcus Ehning, Hans-Dieter Dreher či David Will, kterému se v letošní sezóně v sérii daří.
 
Austrálii bude reprezentovat vítězka prvního kola v Miami Edwina Tops-Alexander, nechybí také vítěz z mexického mítinku Roger Yves Bost (FRA). Dorazí také jeho krajan a jezdec, který drží první příčku světového žebříčku FEI Simon Delestre. Silnou ekipu budou mít Belgičané, Britové i Švédi
 
Prvním vrcholem hamburských závodů je soutěž družstev Longines Global Champions League, která se obvykle jede v neděli. Nicméně v případě tohoto mítinku se pozornost jezdců i návštěvníků bude v neděli upínat pouze k derby, a LGCL týmová soutěž se odehraje již v pátek od 18.15 hodin.
 
Druhým vrcholem bude Grand Prix v rámci LGCT, která je na programu v sobotu 7. května od 14.00 hodin a nakonec přijde v neděli již zmiňované 87. derby s překážkami do 150 cm. To odstartuje 14.25.
 

Více informací k LGCT najdete ZDE

 

Podrobnosti k derby najdete TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE