reklama 11C

Body z LGCT v Šanghaji putují do Saudské Arábie

Saudskoarabský jezdec Abdullah Al Sharbatly vyhrál čtvrtou Grand Prix v rámci Longines Global Champions Tour v Šanghaji. V sedle Tobalia porazil Němce Marca Kutschera a Nizozemce Marca Houtzagera. V Šanghaji se jela 30. dubna také další soutěž…
30.04.2016 16:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: LGCT / Stefano Grasso
 
Reprezentant Saudské Arábie Abdullah Al Sharbatly s koněm Tobalio dokončil dvoukolovou soutěž Grand Prix Šanghaj s překážkami do 160 cm bez trestných bodů. Společně se čtyřmi dalšími dvojicemi postoupil do rozeskakování, kde byl opět bezchybný a navíc nejrychlejší s časem 41,97 sekund.
 
Třicet setin za ním dojel s třemi nulami Němec Marco Kutscher s Van Goghem a na třetím místě dokončil také třikrát čistý Marc Houtzager (NED) na Sterrehof´s Calimero. V rozeskakování se představila ještě vítězka prvního kola v Miami Edwina Tops-Alexander, která dojela s Caretinu de Joter čtvrtá a páté místo bral Christian Ahlmann (GER) s Coloritem, jemuž to stačilo, aby si udržel průběžné vedení v žebříčku série.
 
Hořký byl průběh pro Pia Schwizera (SUI), který po prvním kole na Tarioso Manciais měl nejlepší výchozí pozici, ale v druhé jízdě třikrát chyboval a propadl se na konečnou čtrnáctou příčku.
 
Velké ceně předcházela rámcová soutěž na čas s překážkami do 150 cm. Její vítězkou se stala americká jezdkyně Laura Renwick v sedle MHS Washingtona, druhý dojel Švéd Henrik von Eckermann na Chacanno a třetí příčka patřila Marcu Houtzagerovi s Sterrehof´s Bylou.
 
V neděli 1. května je na programu ještě jedna rámcová soutěž, druhým vrcholem však bude týmová soutěž Longines Global Champions League.
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE