reklama 11A

Fantastická výhra Scotta Brashe při LGCT v Mexiku

V pátek 15. dubna odstartovalo druhé kolo Longines Global Champions Tour v mexickém hlavním městě. Na programu byly dvě soutěže a tou vyšší byla odpolední stopadesátka. Po brilantním výkonu se z vítězství radoval Scott Brash.
16.04.2016 11:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Scott Brash a Hello Forever. vyhráli páteční parkur do 150 cm v Mexico City. Foto: LGCT / Stefano Grasso 

Scott Brash v sedle Hello Forever se stal vítězem páteční soutěže Massimo Dutti Trophy s překážkami do 150 cm v Mexico City, kde se od 15. do 17. dubna koná další mítink LGCT. Dech beroucí jízdou v rozeskakování, které dokončil čistě v čase 35,53, porazil druhého Kevina Stauta (FRA) na Elky van het Indihof. Třetí dojel domácí jezdec Antonio Chedrauie s La Bambou
 
„Byla to neskutečné rychlá soutěž, museli jste jet od první překážky až do konce. Ale vše klaplo skvěle, kůň skákal fantasticky“, řekl ke své výhře Scott Brash. „Jsou tu nejlepší jezdci a koně světa, je tedy skvělé vyhrát tady jakoukoliv soutěž“, dodal Brash.
 
První soutěží dne byla dvoufázová stopětačtyřicítka. Jejím vítězem se stal Němec David Will v sedle Monodie H, druhý dojel Conor Swail (IRL) na Cenzo a třetí příčku získala Laura Renwick (GBR) s koněm MHS Washington. 
 
Kompletní výsledky z LGCT najdete TADY



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE