reklama 11B

V Šanghaji odstartovalo čtvrté kolo série LGCT

V pátek 29. dubna se konaly první dvě soutěže čtvrtého kola série Longines Global Champions Tour, která se odehrává v Šanghaji. První těžké skákání s překážkami do 155 cm vyhrál v rozeskakování Američan Jack Towell s New Yorkem.
29.04.2016 13:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: LGCT / Stefano Grasso

Světová parkurová elita se přesunula z Evropy do Asie, aby tam ve dnech 29. dubna až 1. května závodila ve čtvrtém kole LGCT. Zahajovací den přinesl dvě soutěže. První bylo dvoufázové skákání s překážkami do 145 cm a jejím vítězem se stala italská jednička Emanuele Gaudiano na Guess 6, který zdolal druhou fázi bez chyb a v čase 19,84 sekund. Druhé místo získal Němec David Will na Mic Mac du Tillard a třetí dojel lídr světového žebříčku FEI Simon Delestre (FRA) na Stardust Quinhon.
 
Druhou soutěží byla klasická stopětapadesátka s rozeskakováním. V něm se nakonec z nejlepšího výkonu radoval americký jezdec Jack Towell s koněm New York, který dokončil bezchybné rozeskakování v čase 35,18. Pouze o jednu desetinu sekundy pomalejší byl Scott Brash (GBR) na Hello Forever, jenž také nechyboval a třetí příčku bral Ital Gaudiano s Casparem 232. Simon Delestre s Chesallem Zimequest byl tentokrát čtvrtý.
 
Velká cena Šanghaje je naplánovaná na sobotu.
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE