reklama 11A

Na Miami Beach odstartovalo první kolo LGCT 2016

Longines Global Champions Tour 2016 odstartovala ve čtvrtek 7. dubna prvním soutěžním dnem. Závodí se na Floridě, přímo na pláži Miami Beach. Jedná se tak o jeden z nejatraktivnějších mítinků celé sezóny. Prvními vítězi jsou Maher a Gaudiano.
08.04.2016 09:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: LGCT / Stefano Grasso

Dvě soutěže byly na programu zahajovacího dne LGCT v Miami Beach. Dvoufázové skákání s překážkami do 145 cm vyhrál britský jezdec Ben Maher s jmenovcem jednoho z nejlepších hřebců v ČR Aristem Z. Oba jsou ryzáci z chovu Zanegrsheide, Maherův Aristo Z je však valach.
 
Za touto dvojicí dojel belgický jezdec Jos Verlooy na Farfelu de la Pommer a třetí místo bral Katařan Bassem Hassan Mohamed s koněm Argelith Squid. 
 
O deset centimetrů vyšší byla v pořadí druhá čtvrteční soutěž, která se jela na čas. Jejím vítězem se stal italský jezdec číslo jedna Emanuelle Gaudiano na Caspar 232, který dokončil čistě v čase 60,25. Více než o dvě sekundy pomalejší byl druhý McLain Ward (USA) s Rothchildem a třetí příčku vybojoval irský mladík Bertram Allen s Quite Easy. Ten dojel také bez chyb v čase 62,69.
 
Výsledky z GCT v Miami najdete TADY



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE