reklama 11B

Finále Elite Tour při CSI v Olomouci dominantou Čechů. Vyhrála Huňová

ikonka

Na závěr čtvrtého soutěžního dne CSI v Olomouci se konala finálová soutěž Elite Tour. Se sobotním parkurem s výškou překážek 115 centimetrů si nejlépe poradila Nikola Huňová s klisnou Merra. Na závěr dne jsme se tak dočkali i v tento den české hymny.
19.06.2021 20:24  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Sobotní program uzavírali při CSI2*-W jezdci startující ve finále Elite Tour, na které čekal dvoufázový parkur. S ním si nejlépe poradila česká jezdkyně Nikola Huňová, která sedlala klisnu Merru. Do cíle druhé fáze ji dovedla v čase 23,96 vteřiny.
 
I další dekorované příčky patřily českým reprezentantkám. Pro druhé místo si dojela Kateřina Růžičková s valachem Hiletton, jež zaostala za vítězkou více jak vteřinu. Elitní trio s menším časovým rozestupem uzavřela Gabriela Kopřivová s valachem Pepsi SG. 
 
Na dekorování se podívala i Jana Kovářová, která skončila čtvrtá s klisnou Valentine a šestá byla v sedle valacha Soft Pillow. Mezi ní se na pátou příčku probojovala Tereza Kalužíková s valachem Guido Sapril.
 
Další čtyři dekorované příčky pak připadly českým reprezentantkám. Třetí místo po dvou chybách v rozeskakování získala Mariana Michlíčková s valachem Officier van de Achterhoek. O příčku níže po nevydařeném nájezdu do dvojskoku skončila páteční vítězka juniorské túry Natálie Kovářová. Na parkuru sedlala valacha Chacco-To. Na dekorování se podívaly ještě Tereza Svobodová s Harankou a Viktorie Žižáková s Etceterou. Obe jezdkyně však do rozeskakování nepostoupily.
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiolomouc.cz. Po celých pět dnů je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím www.equitv.cz, CMH.tv, i-vysílání České televize a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

Související informace

NEPŘEHLÉDNĚTE