reklama 11B

Vstupenky na CSI2*-W Olomouc: „Ceny jsou pouze režijní,“ říká Smrčková

ikonka

Na parkurový Světový pohár do Olomouc se vždy chodilo zdarma a nejinak tomu bude i do budoucna, až pominou veškerá opatření spojená s pandemií covid-19. Kvůli regulaci diváků však letos podruhé pořadatelé vstupenky nabízí v on-line a přímém prodeji.
07.06.2021 21:24  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V roce 2021 se koná již osmý ročník mezinárodních parkurových závodů v Olomouci, které jsou součástí Světového poháru. „Tradicí bylo vždy vstupné zdarma. Vzhledem k omezené kapacitě návštěvníků jsme však museli přistoupit k prodeji vstupenek, říká ředitelka Equine Sport Centra Olomouc Michaela Smrčková. 
 
Vládní nařízení v souvislosti s pandemií koronaviru Covid-19 aktuálně umožňují účast během závodů CSI2*-W Olomouc pouze omezené kapacitě návštěvníků každý den. „Aby tento počet bylo možné garantovat, museli jsme přistoupit k prodeji vstupenek. Ceny jsme však nastavili tak, aby pouze pokrývaly režii spojenou s prodejem a kontrolou vstupenek,“ pokračuje Michaela Smrčková.
 

Psali jsme: Další TOP stavitel v Olomouci. Letos přijede Alan Wade, říká Damborská

 
Vstupenky bude možné v krajních případech zakoupit i přímo na místě v infostánku, který se nachází u opracoviště nebo v zadní části areálu u veřejného parkoviště. Pořadatelé však doporučují zakoupení předem, jelikož se vyhnou případnému čekání ve frontě a také budou mít jistotu, že se do areálu dostanou, pokud bude maximální kapacita vyčerpána. 
 
Světový pohár CSI2*-W v Olomouci probíhá od středy 16. do neděle 20. června. Ve všední dny bude plné vstupné za 80 korun, děti od 6 do 15 let a senioři zaplatí polovinu a mladší děti, resp. držitelé ZTP průkazu nemusí platit nic. O víkendu je základní cena 100 Kč a zlevněná 50 Kč. Zpoplatněno bude také parkování, a to částkou 50 Kč za vůz na jeden den. Detailní informace včetně odkazu na on-line předprodej najdete na stránkách akce s adresou www.csiolomouc.cz v sekci PRODEJ VSTUPENEK.
 
Foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE