reklama 11A

CSI2*-W Olomouc 2021 in Equine Sport Center: Live stream on EquiTV.cz

ikonka

Equine Sport Center Olomouc a internetová televize EquiTV.cz pro vás připravili od 15. do 20. června live stream z mezinárodních skokových závodů CSI2*-W Olomouc 2021. Živě vám nabídneme všech 24 soutěží, ale také úvodní press briefing.
16.06.2021 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Mezinárodní parkurové závody CSI2*-W Olomouc 2021 můžete sledovat živě prostřednictvím internetového přenosu všech pět dní – tj. od 16. do 20. června. V úterý 15. června je připraven od 11:00 hodin press briefing.
 

LIVE STREAM sledujte ZDE (KLIKNĚTE)

 
On-line vysílání začíná vždy cca 10 minut před startem první soutěže daného dne. Stream končí krátce po vyhodnocení poslední soutěže. Podrobný program najdete na adrese www.csiolomouc.cz
 
Exkluzivní video rozhovory s jezdci, funkcionáři a dalšími účastníky závodů můžete sledovat v průběhu dne na YouTube kanálu EquiTV.cz a na www.equitv.cz v pravidelném pořadu „Insider TV CSI2*-W Olomouc 2021“.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE