reklama 11B

První kvalifikaci do Grand Prix CSI2*-W v Olomouci ovládl Michael Kölz

ikonka

Ve čtvrtek 17. června se v rámci CSI2*-W v Olomouci konala první soutěž tzv. Big Tour, která byla kvalifikací do nedělní Grand Prix. Nejlepší výsledek na parkuru do 140 centimetrů zaznamenal Michael Kölz z Německa. Druhé místo obsadili dva Slováci.
17.06.2021 18:31  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Čtvrteční soutěž Big Tour při mezinárodních skokových závodech CSI2*-W v Olomouci měla na startu více jak 60 dvojic, přičemž do nedělní Grand Prix se kvalifikovala nejlepší třicítka. 
 
Nejlepší výkon předvedl Michael Kölz z Německa. S valachem Dubai BLH dokončil trasu parkuru v čase 60,95. Na druhé místo stačil čas 62,14 sekund, který měli u svého výsledku zapsaný hned dva jezdci – a oba ze Slovenska. O druhé místo se dělili Radovan Šillo s valachem Leonardo van´t Heike a Bronislav Chudyba s valachem Corbin. 
 
Celkem pět českých dvojic si připsalo při této nejtěžší čtvrteční soutěži v kolonce pro trestné body nulu. Nejlepší umístění z nich získal Jan Štětina s hřebcem Gylord. Čas 65,84 vteřiny nakonec stačil na pěkné deváté místo. 
 
Foto: Kateřina Návojová (vč. fotogalerie)
 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE