reklama 11B

Středeční závěr CSI v Olomouci opět s českou hymnou. Díky Michlíčkové

ikonka

Nejvyšší soutěží zahajovacího dne CSI v Olomouci byla ta pro juniory s výškou překážek 130 centimetrů. V ní se velmi dařilo českým dvojicím, které obsadily prvních pět míst. Nejlepší výkon podala Mariana Michlíčková s Officierem van der Achterhoek.
16.06.2021 18:37  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Česká jezdkyně Mariana Michlíčková absolvovala dvoufázovou soutěž bezchybně a s časem 32,22 vteřiny. To jí s valachem Officier van der Achterhoek zajistilo prvenství. 
 
O 23 setin sekundy pomalejší jízda znamenala druhé místo pro Elišku Hasnedlovou s klisnou Feegasus. Elitní trio uzavřela další česká dvojice, Oliver Písařík a Sea Coast Crystal de Leau (E.T). Jejich čas se zastavil na hodnotě 32,54. Na dekorování se z české ekipy podívaly také na čtvrté pozici Nyna Bartoňková s Djangem S 3 a pátá Natálie Kovářová s valachem Chacco-To. 
 
Program mezinárodních skokových závodů CSI2*-W Olomouc 2021 pokračuje ve čtvrtek opět pěti soutěžemi. Kromě pokračování obou túr pro mladé koně budou otevřeny Middle Tour a Big Tour. V závěru dne dojte ještě na European Youngster Cup pro jezdce do 25 let.
 
Foto: Kateřina Návojová
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE