reklama 11A

Djelmic vítězkou juniorské Grand Prix v Olomouci. Michlíčková třetí

ikonka

První letošní Grand Prix při CSI v Olomouci byla v sobotu připravena pro juniory. V rozeskakování čtyř dvojic jsme měli dvojí české zastoupení, nakonec se však nejvíc radovala Lea Djelmic z Chorvatska. Češky však měly na dekorování značnou převahu.
19.06.2021 14:46  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Juniorská Grand Prix při CSI v Olomouci se jela na parkuru 140 centimetrů vysokém a pouze čtyři dvojice dokončily základní kolo bezchybně. V rozeskakování se nejlépe vedlo chorvatské jezdkyni Lee Djelmic, která s valachem Flyer ani napodruhé nechybovala a zároveň dokončila v nejlepším čase. 
 
Druhé místo si nakonec připsala polská účastnice Maria Branka-Borja, která sedlala klisnu Ma Belle de Muze a v rozeskakování inkasovala 4 trestné body za jedno shození. 
 
Další čtyři dekorované příčky pak připadly českým reprezentantkám. Třetí místo po dvou chybách v rozeskakování získala Mariana Michlíčková s valachem Officier van de Achterhoek. O příčku níže po nevydařeném nájezdu do dvojskoku skončila páteční vítězka juniorské túry Natálie Kovářová. Na parkuru sedlala valacha Chacco-To. Na dekorování se podívaly ještě Tereza Svobodová s Harankou a Viktorie Žižáková s Etceterou. Obe jezdkyně však do rozeskakování nepostoupily.
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiolomouc.cz. Po celých pět dnů je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím www.equitv.cz, CMH.tv, i-vysílání České televize a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
 
 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE