reklama 11B

Živě: Dosáhne Pamino na St. Leger? Sledujte závěrečný klusácký mítink

ikonka

Závěrečný klusácký mítink v Chuchle Areně Praha nabídne v sobotu 28. listopadu to nejlepší, co je na tuzemských závodištích k vidění včetně dvou posledních derby-vítězů Pamina a Inaccessible Grou. EquiTV odvysílá všech devět dostihů v přímém přenosu.
28.11.2020 10:00  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Týden po cvalových dostizích vyvrcholí v Chuchle Areně Praha i klusácká sezona. V sobotu 28. listopadu bude na programu devět dostihů včetně klusáckého St. Legeru, který se letos poběží jako Velká cena Tipsportu a budou ho provázet přísná hygienická pravidla.
 
Příznivci klusáckého sportu však o nic nepřijdou, přímý přenos celého programu můžou jako obvykle zhlédnout na internetové televizi EquiTV.
 
Na startu posledního klasického dostihu nebudou chybět hegemon čtyřletého ročníku Pamino v sulce se svým majitelem Zdeňkem Škobisem a jeho třídový sparing-partner Game Atout, kterého opět pojede Zdeněk Vávra. Proti favoritům stáje Viktoria se postaví trojice soupeřů v čele se stříbrným z derby Nanoko OV.
 
St. Leger však není jediným lákadlem závěrečného klusáckého mítinku. Kvalitní konkurence v čele s Dark Lookem a Inaccessible Grou se sejde v tradiční Ceně Greyhounda zemědělce Pavla Vávry a zajímavou podívanou slibuje i další díl seriálu pro francouzské klusáky Cena Českého klusáckého spolku.
 
Svůj vrchol má v sobotu i nejmladší ročník klusáků. Favoritem Velké ceny dvouletých Praha TV bude český odchovanec Jerry s Ivanem Coufalem.
 
První z devíti dostihů bude odstartován v 11:00, ještě předtím proběhne probestart. Přímý přenos EquiTV začíná již v 10:00.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE! (KLIKNĚTE)

 
Startovní listiny najdete na webu České klusácké asociace.
 
Ilustrační foto: Martin Cáp



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE