reklama 11D

Dark Look ukázal drtivý finiš, Diable Maya ztratil vyhraný dostih

ikonka

Dramatické doběhy a úspěchy favoritů nabídl klusácký mítink v sobotu 3. října v Chuchle Areně Praha. Výkon dne předvedl sedmiletý Dark Look ze stáje Sochor s.r.o., který stihl na poslední chvíli vítězství ve Velké ceně televize Praha TV.
05.10.2020 09:55  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C
Hned několik motivů měl další klusácký mítink první říjnovou sobotu v Chuchle Areně Praha. Kromě dobře obsazených dostihů pro všechny věkové kategorie koní se konal další ročník výstavy Klusáci v Praze, v rámci které byla předvedena pestrá kolekce koní na ruce i v sulce.
 
Ve sportovní části programu se dařilo favoritům. Šestý díl Zlatého okruhu Velká cena televize Praha TV na 2180 metrů nabídl dramatický finiš.
 
Už před posledním obloukem zacválal loňský derby-vítěz Inaccessible Grou a při zatáčení do cílové roviny sahala po vítězství klisna Kyza Deux Skree. Drtivou koncovku však rozbalil sedmiletý Dark Look vedený Elenou Salkovič-Volf a připsal si třetí letošní vítězství.
 
Necelé dvě délky za reprezentantem stáje Sochor s.r.o. doběhla při svém letošním debutu třídová Ready To Race před Kyzou Deux Skree a Boccacciem. Dark Look vyklusal kilometrový čas 1:16,3.
 
Prix du Trotteur Francais pro francouzské klusáky měla trpký závěr pro amatéra Bedřicha Nováka. V sulce sedmiletého Diable Mayi vjížděl ve vítězné pozici do cílové roviny a měl bezpečný náskok na své pronásledovatele, ale sedmiletý valach těsně před cílem zacválal a daroval tak vítězství favoritovi Game Atoutovi se Zdeňkem Škobisem. S odstupem druhý doběhl Embargo d’Ukraine a třetí příčku získal Agrus.
 
V Breeders’ Crownu dvouletých na 1670 metrů znovu demonstroval svůj talent hnědák Jerry z vlastního chovu svého jezdce a trenéra Ivana Coufala. Hřebec stáje Květná vyhrál zadrženě o 10 délek před Ibi Lou a Vinius Cubem.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE