reklama 11D

Živě: Výstava i dostihy. Sledujte klusáky v Chuchle Areně Praha

ikonka

Hned několik motivů má sobotní klusácký mítink v Chuchle Areně Praha. Inaccessible Grou se chystá navázat na úspěch ze Středoevropské ceny, naopak Game Atout by se v seriálu pro francouzské klusáky měl rehabilitovat za nepodařené derby.
02.10.2020 09:24  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
Nabitý program čeká příznivce klusáckých dostihů v rámci dalšího mítinku v sobotu 3. října v Chuchle Areně Praha. Kromě sedmi dostihů bude dalším lákadlem další ročník výstavy Klusáci v Praze, v rámci níž budou předvedeni koně na ruce i v sulce.
 
Sportovními vrcholy budou tři významné dostihy. V šestém dílu Zlatého okruhu Velké ceně televize Praha TV se představí mimo jiné loňský derby-vítěz Inaccessible Grou, spolehlivý veterán Un Nuage d’Osmoz nebo do sezony vstupující Ready To Race.
 
Pokračuje také série Prix du Trotteur Francais, kde bude pozornost upřena na čtyřletého Game Atout, a nejmladší ročník se utká v Breeders’ Crownu dvouletých.
 
První dostih bude odstartován 3. října ve 13:30, ještě předtím proběhnou dva probestarty. Přímý přenos EquiTV začíná již ve 12:00.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 

Startovní listiny najdete na webu České klusácké asociace.
 
Ilustrační foto: Martin Cáp



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE