reklama 11C

Klusácký St. Leger 2020 proběhne v Chuchli také, týden po tom cvalovém

ikonka

V závěsu za informací Jockey Clubu ČR o schváleném dostihovém dni, jehož vrcholem bude v sobotu 21. listopadu St. Leger, přišla informace z České klusácké asociace, že také jejich závěrečný dostihový den proběhne, a to o týden později.
12.11.2020 15:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V sobotu 28. listopadu se v Chuchle Areně Praha nakonec uskuteční závěrečný den klusácké sezony, který bude zahrnovat mj. St. Leger, Velkou cenu dvouletých a závěrečný dostih Zlatého okruhu. 
 
„Všichni účastníci budou muset dle stanovených podmínek projít tzv. vstupním filtrem, musí mít teplotu pod 37,5 stupně Celsia a musí odevzdat vyplněný self reporting formulář. Jezdci se budou muset prokázat aktuálním PCR testem na Covid-19,“ uvedla pro redakci Jezdci.cz a EquiTV.cz sekretářka České klusácké asociace, MVDr. Helena Pokorná.
 

PSALI JSME: St. Leger se poběží 21. listopadu v Praze, oznámil Jockey Club

 

Propozice a další informace by se měly v nejbližší možné době objevit na stránkách České klusácké asociace.
 
Také Jockey Club ČR vynesl ve čtvrtek napjatě očekávaný verdikt. Klasický St. Leger nakonec nepadne za oběť Covidu-19 a poběží se v rámci závěrečného dostihového dne v sobotu 21. listopadu v Chuchle Areně Praha. Propozice budou zveřejněny v řádu hodin.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE