reklama 11A

V GCL Super Cupu se bude bojovat v pražské O2 areně o 6 milionů eur

ikonka

Do začátku Super Cupu Global Champions League s dotací v hodnotě 6 milionů eur zbývají již jen dva týdny. Praha bude hostit nejlepší světové jezdce a koně od 18. do 21. listopadu. Týmy GCL se utkají při Prague Playoffs ve čtvrtek, v pátek a v neděli.
02.11.2021 19:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B


Jen v letošní sezoně obdržel vítězný tým základní části parkurové série Global Champions League, kterým je Valkenswaard United, více než 2,2 milionu eur na výhrách a o poměrnou část z dalších 6 milionů eur se budou ucházet v GCL Super Cupu. Ten se odehraje během GC Prague Playoffs v libeňské O2 areně. 

Hraje se o všechno, protože týmy začínají s čistým štítem. Každé kolo se počítá a bodové skóre se nepřenáší. „GCL Super Cup bude ještě honosnější a lepší, než kdy předtím a bude to zároveň epické finále sezony 2021 s účastí nejlepších světových jezdců a koní,“ slibují pořadatelé. V průběhu čtyřdenní akce budou fanoušci svědky vyřazování v týmové soutěži, které bude doprovázeno emocemi smutku i slávy během čtvrtečního čtvrtfinále, pátečního semifinále a nedělního finále.

Všech šestnáct týmů se kvalifikovalo do napínavého GCL Super Cupu, přičemž nejlepší čtyři celky: Valkenswaard United, Shanghai Swans, Paris Panthers a London Knights vybojovaly přímý postup do semifinále. Do startu zbývají zhruba dva týdny a členové družstev v tuto chvíli probírají na poslední chvíli taktiku a strategické plány. Musí se definitivně rozhodnout, koho vyšlou do závěrečných bojů v Prague Playoffs.

Vstupenky na tuto mimořádnou sportovní událost jsou stále k dispozici v on-line prodeji. Před dvěma lety bylo během víkendových dnů téměř vyprodáno. Fanoušci parkurového skákání i rodiny s dětmi sledovali dechberoucí sportovní výkony i jezdeckou show doplněnou o množství vizuálních efektů. Letošní ročník slibuje ještě více slibuje ještě více pestrosti a rozmanitosti. 

Podívejte se na video sestřih z průběhu kvalifikačních kol Global Champions League 2021. 

 

 

Foto: GC Prague Playoffs
Zdroj: tisková zpráva Global Champions




Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE