reklama 11B

Dvě autogramiády při Prague Playoffs. Prague Lions i čeští olympionici

ikonka

V rámci galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs proběhnou hned dvě autogramiády. První se uskuteční v pátek 19. listopadu a přítomní na ní budou členové českého olympijského týmu. V sobotu se budou podepisovat jezdci Prague Lions.
26.10.2021 17:15  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Fanoušci českého parkurového týmu, který se účastnil olympijských her v Tokiu, se mohou těšit při GC Prague Playoffs na autogramiádu jeho členů v O2 areně v pátek od 12:00 hodin, což bude během soutěže kategorie CSI2*, která má dle rozpisu závodů číslo 4. 
 
Anna Kellnerová, Kamil Papoušek, Aleš Opatrný, Ondřej Zvára, ale také šéfka ekipy Markéta Šveňková se budou podepisovat přesně jednu hodinu. Poté se totiž jezdci budou připravovat na start v následující soutěži CSI5*. 
 
V sobotu 20. listopadu se budou podepisovat všichni přítomní členové týmu Prague Lions v čele s Annou Kellnerovou od 12:25 hodin, což je čas, kdy zároveň začíná soutěž CSI2* v programu s číslem 8. Autogramiáda i v tomto případě bude probíhat přesně jednu hodinu.
 
Podpisové místo bude umístěné v 1. patře u vstupu Jih, konkrétně v blízkosti sektoru 111. Zájemci o podepsané kartičky musí dodržovat veškerá stanovená opatření a pokyny pořadatelské služby. Případné podrobnosti budou publikovány v aktualitách na webu akce s adresou www.pragueplayoffs.com.
 
Foto: GC Prague Playoffs
Zdroj: tisková informace GC Prague Playoffs



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE