reklama 11A

Prodejny s potřebami pro koně zůstávají otevřené. Upravují však režim

ikonka

V návaznosti na další vládní opatření od soboty 14. března zůstávají zavřené mnohé obchody. Výjimku však mají prodejci krmiv a dalších potřeb pro zvířata. Redakce Jezdci.cz kontaktovala největší prodejce potřeb pro koně s dotazem, jak to je u nich.
14.03.2020 09:31  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12C
 
Hned tři velké prodejny má společnost Equiservis, a to v Rudné u Prahy, v Praze – Letňanech a v Brně. „V tuto chvíli máme oficiálně otevřeno, snažíme se však zákazníky maximálně přesunout do e-shopu, kde jsme připravili slevu na dopravu při nákupu nad dva tisíce korun. – V tuto chvíli máme schůzku s personálem, abychom projednali další postupy. – V kamenných prodejnách bychom rádi upravili režim provozu, aby zákazníci měli možnost nakoupit si nutné potřeby, ale aby se v obchodě nehromadili lidé, kteří by si chtěli koupit např. jezdecké oblečení. Musíme také chránit náš personál,“ uvedl majitel společnosti Equiservis Stanislav Hakr. 
 
Podobně je na tom prodejna Bukefalos v Olomouci. „Máme stále otevřeno, ale nabízíme zákazníkům v e-shopu dopravu zdarma již od 1000 Kč, zatímco běžně je to od 2000 Kč. Dopravu na Slovensko pak snížíme na polovinu. – Rádi bychom zákazníky požádali, aby byli opravdu zodpovědní a do kamenné prodejny chodili pouze v případech, že se cítí zcela zdraví a nemají žádné respirační potíže,“ informuje Vlaďka Hežová.
 
Otevřeno má nadále i společnost Kamír v Pacově, která se specializuje nejen na koně, ale i na další hospodářská zvířata. „Budeme mít i nadále otevřeno, omezení se nás v tuto chvíli netýká. Určitě však zavádíme určitá hygienická opatření,“ říká Tereza Kamírová.
 
Obdobná situace je i v dalších koňských obchodech. Mezi velké prodejce patří i společnost Jana Horse v Karlových Varech. „Zatím máme otevřeno, objednali jsme i navíc nějaká krmiva, ale uvidíme, jak se bude situace vyvíjet v dalších dnech,“ prozradila Jana Slouková.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE