reklama 11C

Zákaz akcí v Česku: Ruší se Jezdecký festival i kvalifikace ZJP ČJF

ikonka

Nově zveřejněná opatření vlády, která v úterý zakázala všechny veřejné akce nad 100 osob, budou mít zásadní vliv také na termínovou listinu jezdectví. Neuskuteční se Jezdecký festival, poslední kvalifikace Zimního jezdeckého poháru ČJF a další akce.
10.03.2020 10:34  |  Rubrika: Sport  |  
MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA
| FANCLUB
reklama 12D
Vláda v rámci opatření proti šíření koronaviru zakázala všechny sportovní, kulturní i náboženské akce s účastí nad 100 osob. Opatření, jejichž součástí je také uzavření základních, středních i vysokých škol, platí od úterních 18:00.
 
Nový vývoj znamená, že se neuskuteční původně na tento víkend plánovaná poslední kvalifikace Zimního jezdeckého poháru ČJF v Tlumačově a ruší se také Jezdecký festival, který měl být od 20. do 22. března vyvrcholením celé série. Informace o tom, jak bude vyhodnoceno pořadí Zimního jezdeckého poháru ČJF, a další podrobnosti přineseme co nejdříve.
 
Náměstek ministra zdravotnictví Roman Prymula zdůraznil, že opatření jsou momentálně vyhlášena ne neurčito a budou průběžně vyhodnocována.
 
Už v pondělí zakázalo všechny sportovní akce bez omezení Slovensko. Tamní jezdecká federace prozatím oznámila zrušení plánovaných jezdeckých závodů a akcí pod svou záštitou od 10. do 24. března.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE