reklama 11C

Reakce na vyhlášení nouzového stavu. ČJF dočasně ruší všechny své akce

ikonka

Od pátečních 8:00 hodin ráno se po celou dobu nouzového stavu ruší všechny akce pořádané pod hlavičkou České jezdecké federace. Zastřešující organizace jezdeckého sportu to oznámila pořadatelům prostřednictvím oblastních sekretářů.
12.03.2020 22:16  |  Rubrika: Sport  |  
MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA
| FANCLUB
reklama 12A
 
„Česká jezdecká federace v souvislosti s dalším vývojem kolem šíření koronaviru COVID-19 a v návaznosti na vyhlášení nouzového stavu vládou České republiky v souladu s čl. 5 a 6 ústavního zákona č. 110/1998 Sb., o bezpečnosti České republiky, s platností od dnešních 14 hodin ruší s účinností od zítřejších 8:00 hodin ráno všechny akce pořádané pod hlavičkou České jezdecké federace,“ uvádí se ve čtvrtečním e-mailu zaslaném pořadatelům všech akcí prostřednictvím oblastních sekretářů. 
 
K již zakázaným celorepublikovým SCM a doškolováním funkcionářů se od tohoto okamžiku ruší bez výjimky všechny závody ve všech disciplínách a na všech úrovních, zkoušky základního výcviku jezdců, oblastní SCM, kurzy a zkoušky rozhodčích a dalších funkcionářů, zkoušky instruktorů a trenérů a všechny další akce pod záštitou ČJF.
 
Tohoto nařízení je platné od pátečních 8:00 ráno (13. 3. 2020) po celou dobu platnosti tzv. nouzového stavu na území ČR. „Sledujeme aktuální situaci a na případné změny budeme operativně reagovat,“ uvádí dále zástupci ČJF.
 
Tímto okamžikem tak dochází v JISu k vymazání všech akcí, konaných pod hlavičkou ČJF v následujících 30 dnech (tedy do 11. 4. 2020 včetně), a budou označeny jako „zrušené“. Odpovědnost za konání akcí pořádaných členy ČJF mimo záštitu spolku je plně v kompetenci a na odpovědnosti pořádajícího subjektu. Jaký bude postup po tomto datu záleží na dalším vývoji situace.
 
Zdroj: Zpráva oblastního sekretáře SČO ČJF



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE