reklama 11A

Na Slovensku se na dva týdny ruší jezdecké závody i další veřejné akce

ikonka

Slovenská jezdecká federace ruší všechny jezdecké závody a akce, které jsou pod její záštitou, s platností od 10. do 24. března 2020. Stalo se tak v návaznosti na nařízení ústředního krizového štábu SR vydané v pondělí 9. března.
10.03.2020 07:21  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
„Ústredný krízový štáb SR vydal v pondelok 9. marca 2020 nariadenie, podľa ktorého sa s okamžitou platnosťou zakazuje usporiadanie akýchkoľvek kultúrnych, športových a verejných podujatí na území SR. Tento zákaz začína platiť od 10. marca 2020 a potrvá najbližších 14 dní. Slovenská jazdecká federácia preto ruší všetky jazdecké preteky a podujatia, ktoré sú pod jej záštitou, v zmysle nariadenia, s platnosťou do 24. marca 2020,“ uvádí se na stránkách SJF.sk.
 
Zmíněné nařízení se tak dotkne především dvou posledních mítinků Winter Masters Series, které se měly uskutečnit v Šamoríně tento a následující týden.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE