reklama 11D

Olympijská drezura startuje v sobotu. Koně prošli veterinární inspekcí

ikonka

V pátek 23. července v 9:30 hodin místního času začal program olympijských her v Tokiu pro první jezdeckou disciplínu, kterou je drezura. V sobotu od 17:00, tedy v 10:00 SELČ začne úvodní Grand Prix v rámci týmové i individuální kvalifikace.
23.07.2021 14:39  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Jak to vypadá při veterinární inspekci koní před startem olympijských her, na to se můžete podívat prostřednictvím fotogalerie, kterou nachystali zástupci Mezinárodní jezdecké federace ve spolupráci s fotoreportérem Christopherem Tanierem.
 

Nepřehlédněte: Jak sledovat koně v Tokiu? Na ČT Sport to podstatné, vše na Eurosportu

 
Drezurní kvalifikace jednotlivců i týmů je rozdělena na dvě půlky. Ta první odstartuje v sobotu 24. července, druhá pak o den později. Celkem odstartuje 60 dvojic. V pondělí je volný den a v úterý 27. července se můžeme těšit na finále týmů při Grand Prix Special. Postoupí do něj osm celků, celkem tedy 24 dvojic. Jednotlivci mají finále ve středu a postoupí do něj osmnáct nejlepších, kteří předvedou volné sestavy na hudbu. 
 
Startovní a výsledkové listiny budou dostupné na oficiálním webu OH Tokio 2020.
 
Foto: FEI/Christophe Taniere
Zdroj: oficiální fotobanka FEI



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE