reklama 11D

Při zahájení olympijských her v Tokiu nechybí Příhoda s Trundou

ikonka

V pátek od 13:00 hodin startují oficiálně olympijské hry v Tokiu. Zahajovacího ceremoniálu se z české jezdecké výpravy mohou účastnit pouze Miloslav Příhoda a Miroslav Trunda. Ostatní z ekipy všestrannosti vše sledují na dálku.
23.07.2021 12:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
PRÁVĚ TEĎ
| FANCLUB
reklama 12A

 
Start zahajovacího ceremoniálu olympijských her v Tokiu je ve 13:00 hodin SELČ, tedy ve 20:00 hodin místního času. Z českých jezdců máme možnost zahlédnout na stadionu Miloslava Příhodu a Miroslava Trundu. 
 
„Máme sraz v 18:20 před ubytováním na společnou fotku a pak společně vyrážíme na slavnostní nástup,“ uvedl Miloslav Příhoda, kterého jsme se také zeptali na další novinky v české ekipě jezdecké všestrannosti.
 
„Ve stáji je všechno v pohodě. Ještě včera byli koně trochu unavení a nebyli úplně přepnutí na místní čas, nicméně dneska už bylo všechno v pohodě. Zatím jsem jen normálně pojezdil ve skokovém sedle, zatímco Míra už dneska byl drezurovat. V plánu máme zítra jezdit v obdélníku, v neděli si jdeme zacválat a skočit pár krosových překážek. V pondělí si chceme skočit parkur na hlavním stadionu za umělého osvětlení a v úterý bude otevřená prohlídka krosu. Jinak celý Equestrian Park je totálně moderní a nádherný. Všechno je tu perfektně zorganizované a bezpečné,“ prozradil Miloslav Příhoda krátce před odjezdem na zahajovací ceremoniál.
 
Foto: Josef Malinovský, se souhlasem Miloslava Příhody a Miloslava Trundy



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE