reklama 11C

Mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti zahájeno. Češi nechybí

ikonka

Ve francouzském Lion D´Angers se od čtvrtka 15. října koná mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti. Česká republika má zastoupení v kategorii šestiletých, v níž předvedla pěkný výkon klisna Ideale Coeur de la Licorine s Miroslavem Trundou.
15.10.2020 22:03  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Ve čtvrtek 15. října vstoupili do drezurní zkoušky dva ze tří českých účastníků tradičního mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti, které se koná ve francouzském Lion D´Angers. 
 
Šestiletá klisna Ideale Coeur de la Licorine s Miroslavem Trundou obdržela od rozhodčích 62,50 %, což znamená 37,5 bodů. Valach Grant s Gabrielou Slavíkovou zajel tuto úlohu za 59,85 % a s 40,2 body je o dvě příčky níže. 
 
Druhá půlka startovního pole má na programu úvodní zkoušku v pátek, kdy budeme moci držet palce třetí české dvojici. Tu tvoří klisna Amana v sedle s Adélou Císařovou.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE