reklama 11A

Češi v Baborówku: Pavel Březina s Cona Ciou jsou v CCI4* čtyřiadvacátí

ikonka

V polském Babórowku pokračovaly v sobotu 26. září mezinárodní a národní závody ve všestrannosti, kterých se účastní také řada českých jezdců. V soutěži CCI4*-S je na tom z Čechů nejlépe Pavel Březina s Cona Ciou, který je aktuálně na 24. místě.
26.09.2020 21:09  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Pavel Březina a Cona Cia jsou po sobotním krosu soutěže CCI4*-S v polském Babórowku na 24. pozici s 51,5 body. Petr Myška s Obora´s Shut It Out má 58,9 bodu a je na 33. řádku průběžné výsledkové listiny. Jen o řádek níže je Miroslav Truna s Trnkou-Ruf, jenž má rovných 59 bodů. Aktuální 36. příčku zaujímají Eliška Opravilová a Dunkas A. Po dvou zkouškách mají 60,2 bodu. 
 
V další mezinárodní soutěži kategorie CCI2*-W startuje Miroslav Trunda hned se třemi koňmi. Na Ideale Coeur de la Licorne je patnáctý (36,6 b.), osmnáctý je s Good Gemini TN Z (36,9 b.) a třiadvacátý v sedle Manor (38,2 b.). Na 24. místě se nachází Diana Lochmanová a Simon (38,3 b.) a 28. příčka patří před nedělním parkurem Gabriele Slavíkové s Grantem (39,3 b.). Poslední z českých účastníků je Ulrika Kopřivová a Icara. Tato dvojice má 44,9 bodu a je třicátá osmá. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto archiv Elišky Opravilové (zdroj: FB)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE