reklama 11C

Miroslav Trunda krůček od olympijské kvalifikace. Ve Strzegomi desátý

ikonka

Skvělý výkon předvedl v cross country při CCI4*-L Strzegom Miroslav Trunda. V sedle klisny Shutterflyke zapsal pátý nejlepší výsledek a po dvou zkouškách je na desáté příčce. Co je však nejpodstatnější, je krůček od splnění olympijské kvalifikace.
10.10.2020 18:27  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Miroslav Trunda s klisnou Shutterflyke inkasovali v sobotní cross country při CCI4*-L v polské Strzegomi pouhých 6 trestných bodů a skončili na dílčím pátém místě. 
 
Po dvou zkouškách mají na svém kontě 43,1 bodů, což znamená průběžnou desátou pozici. Pokud nedělní parkur absolvuje do 16 trestných bodů, bude mít splněn minimální kvalifikační limit pro účast na olympijských hrách v Tokiu, kam mohou jet reprezentovat Českou republiku v jezdecké všestrannosti až dva jednotlivci.
 
Ve stejné soutěži startuje také Pavel Březina s Conou Cia, který je průběžně čtrnáctý s 53,9 body. Petr Myška s Obora´s Shut It Out mají po dvou dnech 63,9 bodů, a to pro ně znamená aktuálně 21. řádek výsledkové listiny.
 
V soutěži CCI3*-S je z našich jezdců na tom nejlépe Robert Pokorný. Po drezuře a skocích je s 33 body osmý. Třináctá příčka patří Barboře Kamírové s Contha Balou, ta nasbírala 36,1 bodů. 
 
Fotogalerii ze čtvrtečního a pátečního programu připravil Daniel Tarka. Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Ilustrační foto Daniel Tarka



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE