reklama 11B

Dění v týdnu: Tuzemský sport má stopku. Češi však vyráží do zahraničí

ikonka

Sportovní akce v České republice se vlivem opatření proti koronaviru zastavily, v zahraničí však závody probíhají dál a na některé z nich se chystají i čeští reprezentanti. Podívejme se, komu budeme moct fandit během třetího říjnového víkendu.
14.10.2020 09:25  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Opatření vlády proti epidemii covidu zastavila sport v České republice. Čeští jezdci budou během druhého říjnového víkendu závodit alespoň za hranicemi. 
 
Ve francouzském Lion D´Angers se od čtvrtka 15. října odehraje tradiční mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti. Česká republika bude mít zastoupení v kategorii šestiletých, v níž se představí klisna Amana v sedle s Adélou Císařovou, valach Grant s Gabrielou Slavíkovou a klisna Ideale Coeur de la Licorine s Miroslavem Trundou.
 
Parkurovým jezdcům můžeme držet palce hned na čtyřech akcích. Podle přihlášek České jezdecké federace by Anna Kellnerová, Kristýna Vítková a Anna Marie Vítková měly startovat na CSI v Grimaud, do Michalowic v Polsku by měla jet Barbora Kejvalová a Emma de Moussac je přihlášená na CSI do Kronenbergu. Početná ekipa, jejíž součástí je třeba Kamil Papoušek nebo Kateřina Veselovská, míří do San Giovanni. V drezuře pak bude mít Česko zastoupení na CDI Ornago, a to díky Eleonoře Kinsky dal Borgo.
 
Foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE