reklama 11A

Kolbiště ve Valkenswaardu má nový povrch. Tráva nahradila písek

ikonka

Zástupci Tops International Areny ve Valkenswaardu představili zcela nový travnatý povrch na hlavním kolbišti o rozměrech 125 x 85 metrů. Jezdci a koně tak v této nizozemské aréně budou moci startovat jak na pískovém, tak i travnatém povrchu.
20.11.2020 18:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„Jsme nadšení, že se na hlavní kolbiště vrací travnatý povrch s vysoce kvalitním základem pro vrcholový sport. Víme, že mnoho z předních světových jezdců si užívá starty na trávě a jsem potěšen, že jsme tuto změnu uskutečnili a zajistili tak, aby Tops International Arena i nadále nabízela zážitky světové úrovně pro koně, jezdce i diváky,“ uvedl Jan Tops, majitel areálu a současně prezident parkurových sérií Longines Global Champions Tour a Global Champions League, pro něž je Valkenswaard jednou z pravidelných zastávek. 
 
„Kvalitní travnatá plocha patří mezi mé oblíbené povrchy, protože je nejlepší pro koně. Velmi se těším na závody na této travnaté aréně ve Valkenswaardu v roce 2021. Tops International Arena je jeden z nejúžasnějších areálů pro parkurové závody, které znám,“ konstatoval Mailek van der Vleuten, člen parkurového týmu Madrid in Motion. 
 
Tops Inernational Arena nabízí mj. ustájení pro 500 koní. V příštím roce by se tam měly konat nejen závody LGCT a GCL, ale také Global Future Champions a řada dalších parkurových mítinků na vysoké úrovni.
 
Zdroj: LGCT



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE