reklama 11A

Pořadatelé Global Champions se nevzdávají. Hledání termínů pokračuje

ikonka

Pořadatelé Longines Global Champions Tour a Global Champions League stáhli z webu kompletní kalendář letošních závodů s tím, že ve spolupráci s Aliancí organizátorů parkurových závodů (AJO) a Mezinárodní jezdeckou federací (FEI) hledají nové termíny.
26.04.2020 19:06  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Organizátoři série Global Champions uvedli na svých internetových stránkách, že se snaží usilovně hledat nové vhodné termíny pro letošní seriálové mítinky. 
 
„Spolupracujeme s Aliancí skokových organizátorů (AJO) a Mezinárodní jezdeckou federací (FEI) na nalezení konsensu o nových termínech naplánovaných závodů. Zdraví a bezpečnost našich fanoušků, účastníků a zaměstnanců jsou však v této bezprecedentní době na prvním místě,“ uvádí ve svém stanovisku.
 

PSALI JSME: Jan Andrlík: Třetí ročník GC Playoffs vyhlížíme s velkým očekáváním

 
„V této nejisté době se těšíme na co nejrychlejší aktualizaci všech termínů závodů,“ dodali s tím, že doufají, že si fanoušci alespoň užívají pravidelných repríz loňských soutěží LGCT a GCL, které každý víkend vysílají na GCTV.
 
Z letošního ročníku Global Champions proběhlo zatím pouze první kolo v katarském Dauhá. Ta další byla prozatím odložena. Série by měla vyvrcholit za sedm měsíců v pražské O2 areně již třetím ročníkem GC Prague Playoffs.
 
Ilustrační foto Stefano Grasso / LGCT



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE