reklama 11A

GCL 2020 odstartovala v Dauhá. Prague Lions začali čtrnáctým místem

ikonka

Parkurová série Global Champions League odstartovala ve čtvrtek 5. března v katarském Dauhá. Pražské lvy reprezentovali Wilm Vermeir a Jur Vrieling. Se svými svěřenci však obe jednou chybovali a zařadili se na průběžné 14. místo.
05.03.2020 18:33  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Do zahajovací části prvního kola týmové Global Champions League nastoupili v Dauhá za družstvo Prague Lions Belgičan Wilm Vermeir na dvanáctiletém valachovi IQ van het Steentje a Nizozemec Jur Vrieling s desetiletým valachem KM Chalcedon. Každý si však připsal čtyři trestné body za jednu chybu. Osmibodové skóre je zařadilo na 14. řádek průběžné výsledkové listiny. 
 
Za Pražskými lvy skončily pouze celky Cascais Charms a Doha Falcons, které nebudou hodnoceny, jelikož vždy jedna z dvojic parkur nedokončila. Čtyři týmy mají po jedné chybě, Hamburg Giants si zapsali jeden trestný bod za překročení času a hned osm družstev má na bodovém kontě nulu. 
 
Díky nejrychlejšímu času získali TOP startovní pozici pro sobotní druhé kolo zástupci St. Tropez Pirates. Za nimi jsou Scandinavian Vikings a London Knights, dá se však očekávat, že druhá část soutěže bude o poznání náročnější a pořadí se může ještě zcela promíchat. Její začátek je naplánován na 12. hodinu a 30. minutu. Česká televize nabídne z jejího průběhu živý přenos na webu ČT Sport. Live stream je možné též sledovat na stránkách série Global Champions.
 
Ilustrační foto David Horváth / CET



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE