reklama 11D

Longines Global Champions Tour potvrzuje partnerství s Tennor Group

ikonka

Na začátku roku byl slavnostně představen nový obchodní partner projektu Longines Global Champions Tour a Global Champions League. Akcionářem se stala holdingová společnost Tennor Group, po pár měsících se však o tomto partnerství začalo spekulovat.
15.05.2020 12:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Na webu prestižní skokové série Longines Global Champions Tour a Global Champions League se objevila informace ohledně potvrzení spolupráce společnosti Tennor Group v tomto projektu a na této pozici po šesti letech vystřídala McCourt Global. 
 
Společnosti McCourt Global a Tennor Group přes nedávné spekulace potvrdily, že se dohodly na odkupu podílu Longines Global Champions Tour a Global Champions League. "Jsem rád, že mohu potvrdit dosažení nového partnerství. Náš byznys je silný a v dobrém stavu tak, jak tomu vždy bylo, bez ohledu na pandemii. Všichni majitelé týmů a další klíčové zúčastněné strany jsou plně odhodláni. Budeme nadále pokračovat v našich inovativních plánech," prohlásil zakladatel a prezident LGCT Jan Tops společně se spoluzakladatelem GCL Frankem McCourtem.
 
Směrem k aktuální situaci řekl Jan Tops následující: "Všichni si uvědomujeme, že nás čeká období neustálého vyjednávání a přizpůsobování, a velmi brzy rozhodneme, zda-li je možné v roce 2020 bezpečně uspořádat některé akce s ohledem na pravidla v rámci jednotlivých zemí, nebo zda začneme nově v příštím roce. Těšíme se na pozitivní výsledek."
 
Zdroj: tisková zpráva LGCT



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE