reklama 11D

Anna Kellnerová hostem GC TV: Nejen rozhovor s Edwinou Tops-Alexander

ikonka

Australanka Edwina Tops-Alexander si pozvala k rozhovoru pro GC TV Annu Kellnerovou. Mluvily o sérii Global Champions. Došlo i na otázky na nejoblíbenějšího koně nebo největší úspěch v kariéře, či jakou dostala česká jezdkyně nejlepší radu do života.
11.06.2020 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D


Anna Kellnerová jako majitelka týmu Pražských lvů a jeho členka ve věku do 25 let přijala pozvání k interview s jednou z nejlepších jezdkyň světa Edwinou Tops-Alexander. Svěřila se jí se svým zapálením pro koně a jezdectví, svými ambicemi i vzpomínkami.

Hned v úvodu zazněl dotaz, který z koní nejvíce ovlivnil její kariéru. I když to není jednoduchá otázka, Anna Kellnerová nakonec jmenovala Classica, s nímž začala jako s mladým koněm a dotáhla to až do nejvyšší úrovně. Mluvila také o tom, že když byla mladší a sledovala špičkové parkurové mítinky, oslovil jí nejvíce hřebec Hickstead.

Nemohlo chybět téma nejoblíbenější show v rámci série Global Champions. „Je tolik úžasných závodů na okruhu Global Champions, je těžké jeden vybrat, ale vždy jsem byla fanouškem kombinace Mexico City a Miami. Navíc v Miami jsme měli skvělý úspěch s Classicem,“ uvedla Anna Kellnerová. Vítězství v ligové soutěži GCL 2018 v sedle Classica spolu s kolegou z týmu Gercem Schröderem pak uvedla jako největší úspěch v kariéře.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Anna Kellnerová: Classic je playboy. Máme k sobě obrovsky silné pouto

Řeč přišla i na to, jaké příležitosti přináší její role majitelky družstva Prague Lions a jezdkyně U25. „Pro mladé jezdce, jako jsem já, tedy ve věku pod 25 let, je to skvělá příležitost. Nikdy bychom se jinak nemohli učit závodit v takovém týmu, nebyli bychom vystaveni takovému tlaku“. 

Tyto dvě jezdkyně se pochopitelně také nemohly vyhnout velkolepé akci GC Prague Playoffs, která se koná v domovském městě Anny Kellnerové a Edwina Tops-Alexander při ní dokázala vyhrát v roce 2018 Super Grand Prix.

PSALI JSME: Anna Kellnerová: Zrušení GCL mě nepřekvapilo. Velké závody proběhnou

Zazněla i nejlepší rada, kterou Anna Kellnerová dostala v kariéře od své rodiny. „Dostala jsem jí od svého táty. Řekl mi, že v životě musím tvrdě pracovat, musím být laskavá, uctivá a spokojená s tím, co dělám. Protože pokud nejste šťastní, nikdy nebudete schopní dát do práce tolik energie, kolik je třeba,“ prozradila česká reprezentantka. 

V rozhovoru padla vedle dalších také otázka na pověrčivost či rituály a mnoho dalšího. Pusťte si jej v původním znění pod odkazem níže a nenechte si ujít ani nejnovější vydání pořadu The Insider at home s Annou Kellnerovou!

 

 

 

Zdroj: Global Champions




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE