reklama 11B

Halové závody v Šamoríně budou. Pořadatelé se chystají na příští týden

ikonka

Parkurová Winter Masters Series 2020 / 2021 v Šamoríně by nakonec mohla odstartovat již v druhé polovině listopadu. Pořadatelé z Riders & Dreams publikovali rozpis na úvodní mítink od 20. do 22. 11. Dorazit by mohli i čeští jezdci.
11.11.2020 18:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
První kolo parkurové série Winter Masters Series 2020 / 2021 v X-bionic sphere Šamorín by se mohlo uskutečnit již v termínu od 20. do 22. 11. Organizátoři z Riders & Dreams publikovali na svých stránkách rozpis závodů, který během tří dnů nabízí celkem 18 soutěží. 
 
Začínat se bude na úrovni ZM a nejvyšší soutěží bude Grand Prix Equistyle na úrovni stupně ST. Zájemci o účast se musí přihlásit do neděle 15. 11. Zápisné na jednoho koně do termínu přihlášek je 58 eur, po termínu 70 eur. Povinné ustájení je 120 eur na koně. 
 
„Aktuálně čekáme na stanovení přesných podmínek od hygieny, očekáváme však další upřesnění v pátek, kdy se budou pravděpodobně podmínky znovu upravovat. Pokud to bude potřeba, jsme připraveni zajistit testování na Covid-19 u vstupu do areálu. Celkový počet účastníků závodů v tuto chvíli limitovaný nemáme, omezen bude počet osob, resp. koní v závodní hale. Bude tam moci být přítomen pouze startující kůň a jeden, který půjde na start po něm. Do haly pro opracování bude vpouštěno pouze deset koní před startem, ostatní se budou před tím připravovat na venkovních plochách,“ uvedl Robert Pál na dotaz redakce Jezdci.cz / Jazdci.sk.
 
Lze očekávat, že zájem o účast budou mít i jezdci z České republiky. Proto je dobré připomenout, že osoby přijíždějící na Slovensko z České republiky se musejí prokázat negativním testem RT-PCR na onemocnění COVID-19 ne starším 72 hodin. 
 
Další podrobnosti k připravovaným závodům v Šamoríně přineseme v následujících dnech. Rozpis najdete na adrese www.ridersanddreams.sk.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE