reklama 11C

Šulek opět v Šamoríně bez přemožitele. Vyhrál sobotní Playboy Prix

ikonka

Hlavní sobotní soutěž Danube Summer Live II 2020 v Šamoríně s výškou překážek do 140 centimetrů vyhrál Igor Šulek s Wavo Aramis. Je to již druhé vítězství během tohoto mítinku a neméně úspěšný byl Šulek i při první části této parkurové série.
19.07.2020 00:08  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
V sobotní soutěži do 140 centimetrů na čas zvítězil v Šamoríně Igor Šulek na Wavo Aramis. Dvojice projela cílem s nulou na bodovém kontě v čase 71,61 sekundy, což bylo o více jak tři vteřiny rychleji než druhá umístěná Nina Pangeršič s Chamberlainem ze Slovinska. Třetí příčka patřila Angelice Canonici z Itálie na koni Kreool. 
 
Na dalších dvou dekorovaných pozicích se umístili reprezentanti Rakouska Fritz Kogelnig (BG Cenna) a Julia Schönhuber (Girocco). Čas pod 80 sekund měl ještě „český“ Slovák Radovan Cibere (Deau Re Mi), za nímž skončil opět Igor Šulek, tentokrát v sedle Gamblera. 
 
Také nedělní program Danube Summer Live II 2020 bude z Farriers Areny přenášet živě internetová televize EquiTV.cz. Na obou závodních kolbištích se bude skákat od 9:00 hodin. Grand Prix Equistyle (do 145 cm) je naplánována předběžně na 14:00 hodin. 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE