reklama 11B

Zelinková šla čistě šamorínské sobotní ST. Vítězem je Slovák Horváth

ikonka

Vrcholem sobotního programu Winter Masters Series ve slovenském Šamoríně byl parkur stupně ST (140 cm) na čas. Z téměř dvou desítek bezchybných dvojic byl nejrychlejší domácí David Horváth s koněm Milanem. Čistě šla i Zuzana Zelinková s Lintem.
08.02.2020 21:34  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
David Horváth nejen že zvítězil v sedle Milana, ale také vybojoval třetí místo s Gentle Blue Be. Druhý dokončil Matthias Atzmüller na koni Chap B. Na dekorovaných pozicích se umístil ještě Björn Nagel z Německa na Rosihorse Nicolině a Maďar Gyula Szuhai s Percy Jackson. 
 
Jedinou českou zástupkyní v této soutěži byla Zuzana Zelinková na Lintovi. Také ona byla jedním z účastníků, kteří nezaznamenali žádný trestný bod, ale čas 68,29 byl o více jak deset sekund pomalejší než v případě vítěze a stačil pouze na 16. řádek výsledkové listiny. 
 
Třídenní mítink národních soutěží Winter Masters Series s hojnou mezinárodní účastí, který organizační úrovní i kvalitou startovního pole nezadá s mnohými velkými evropskými mítinky, vyvrcholí v neděli 9. února. Na programu je opět šest soutěží. První z nich začíná v 8.30, poslední pak krátce po 17. hodině. Všechny soutěže vysílá živě internetová televize EquiTV.cz.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE