reklama 11B

V Šamoríně pokračuje Winter Masters Series. Hollý a Krucsó mezi vítězi

ikonka

Třetí díl Winter Masters Series 2019/2020 odstartovala ve slovenském Šamoríně šesti pátečními soutěžemi. Dařilo se nejvíce maďarským jezdcům, ale na parkuru do 130 cm se radovali i domácí fanoušci, jelikož vyhrál Andrej Hollý.
08.02.2020 09:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
V páteční soutěži se stupňovanou obtížností do 130 cm nenašel přemožitele slovenský jezdec Andrej Hollý, který se jako jediný dostal s Carry Girl při maximálním počtu 65 kladných bodů pod 54 sekund. Také druhá nejvyšší příčka zůstala na Slovensku, a to zásluhou DavidaHorvátha s Nirvanou de la Pomme. Třetí byla slovinská dvojice Urh Bauman a Larisal, čtvrté místo vybojoval další ze Slováků František Pál s Chandlerem. Stejný jezdec s tímto koněm obsadil v předešlé soutěži L (120 cm) druhý řádek výsledkové listiny za Barbálou Burcs z Maďarska.
 
Reprezentanti Maďarska byli na třech nejvyšších pozicích v hlavní soutěži dne na výšce 135 centimetrů. Dvoufázovou soutěž zcela ovládl Szabolcs Krucsó. S koněm Givano vyhrál a s Noc Lordanem byl druhý. Třetí skončili Gyula Szuhai s Percy Jackson, čtvrtý byl David Horváth s Milanem. 
 
V sobotu je na programu opět šest soutěží, závodí se od 8.30 a poslední soutěž (ST, 140 cm) začne po 17. hodině. Přímý přenos je možné sledovat prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE