reklama 11A

Zelinková třetí v šamorínské GP. Nestačila jen na Horvátha a Hollého

ikonka

Skvělý vstup do sezony 2020 zaznamenala česká reprezentantka Zuzana Zelinková. S Ekatharinou dokázala v Grand Prix Auto Impex při Winter Masters Series v Šamoríně vybojovat třetí příčku. V rozeskakování nestačila pouze na dva slovenské jezdce.
09.02.2020 20:16  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D

 
Skvostný jezdecký areál ve slovenském Šamoríně hostil třetí část Winter Masters Series 2019/2020. Vítězem nedělní Grand Prix Auto Impex s výškou překážek do 140 centimetrů se stal domácí jezdec Davit Horvát s Nirvanou de la Pomme, který všem svým soupeřům ujel o pořádný kus. Jeho čas v rozeskakování byl 37,03 sekundy, zatímco druhý umístěný Andrej Hollý v sedle koně Jassini k tomu potřeboval o bezmála čtyři sekundy více. 
 
K radosti českých fanoušků uspěla i jediná naše reprezentantka v této soutěži Zuzana Zelinková. Ta se do rozeskakování probojovala s Ekathharinou a čas 42,8 jí zajistil třetí příčku. 
 
Celý program třídenních závodů v Šamoríně vysílala živě internetová televize EquiTV.cz. Pokud jste nestihli přímý přenos, můžete se podívat na videozáznamy jednotlivých soutěží a rozhovory s úspěšnými jezdci. Ty jsou postupně publikovány na YouTube kanálu EquiTV. 
 
 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE