reklama 11C

V druhém kole mistrovství SR nejlepší Andrej Hollý. Igor Šulek vede

ikonka

Šamorín hostí v těchto dnech mistrovství Slovenska v parkurovém skákání. V sobotu čekal na účastníky hlavní kategorie parkur ST+ s výškou překážek 145 centimetrů. Nejlepší dílčí výsledek předvedl Andrej Hollý s Quintanou.
10.10.2020 20:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A
 
Slovak Open Jumping Championships 2020 v Šamoríně pokračoval v sobotu druhými koly. V kategorii A účastníci absolvovali parkur stupně ST+ (145 cm), který se podařilo překonat bez penalizace devíti dvojicím. Mezi nimi chyběl ani Tomáš Kuchár s Elasko Hero, který jednou chyboval. S Chellano Lady šel sice čistě a skončil v sobotu třetí, ale průběžná vedoucí pozice mu unikla.
 
Do vedení se dostal Igor Šulek s Wavo Aramis. Ten v sobotu skončil po bezchybné jízdě druhý a druhý byl i v pátek, kdy zapsal v soutěži ST hodnocené dle stupnice C pouze půl bodu. 
 
Ze sobotního prvenství se radoval Andrej Hollý s Quintanou. Svým soupeřům ujel téměř o pět sekund. 
 
Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODAKZEM. Nedělní vyvrcholení sledujte živě na EquiTV.cz!
 
 
 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE