reklama 11A

Češi úspěšní v závěru Sunshine Tour. Opatrný pátý, Vítek opět první

ikonka

První adventní neděle byla velmi úspěšná pro české parkurové jezdce při Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera. Aleš Opatrný byl Gentlemenem VH Veldhof pátý v Big Tour na výšce 145 centimetrů. Kristína Vítek má na kontě další vítězství.
29.11.2020 17:36  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D

 
Členové V Team Prague byli v neděli 29. listopadu velmi úspěšní na Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera. Gentlemen VH Veldhof, který taktéž patří pod hlavičku zmíněné stáje, obsadil v sedle s Alešem Opatrným skvělou pátou příčku v soutěži Big Tour na výšce 145 centimetrů. Od prvenství jej dělila necelá sekunda. 
 
Anna Marie Vítek s Lanoso dokončila bezchybně soutěž do 130 centimetrů skončila šestá. Stejný řádek výsledkové listiny zaujala Valentýna Kuková s Cool Scendy na parkuru do 135 centimetrů, v němž Anna Marie Vítek dokončila na Chacco´s Amke osmá v pořadí. Bezchybná byla též Kristína Vítek s MTF Starpower. Čas 66,94 jí zařadil na 14. pozici. 
 
Kristíně Vítek se ovšem dařilo mnohem více v dalších soutěžích. Na úrovni do 110 centimetrů byla třetí s Lamborghini. Ve stopětadvacítce dokonce zvítězila na Kamirez van Orchid´s a na dekorování ji doprovodila její sestra s Mateo Di Belle.
 

Kompletní výsledky a videa najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto Moises Basallote / Sunshine Tour a archiv V Team Prague
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE